• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки дорожнього руху в Ржищівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Тиждень безпеки дорожнього руху в Ржищівській ЗОШ І-ІІІ ст.

2016-09-26

/Files/images/дор.р.jpg

З метою підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та згідно плану роботи, з 18 по 23 жовтня в Ржищівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Класними керівниками були проведені виховні години «Безпека на дорозі залежить від кожного», «Правила дорожнього руху і безпечна поведінка на вулицях та дорогах». Учні повторювали правила дорожнього руху, головні знаки пішоходів, ділилися своїми знаннями з однолітками, обговорювали дорожні ситуації, відповідали на питання.

/Files/images/дор.р2.jpg/Files/images/дор.р3.jpg/Files/images/дор.р4.jpg19 жовтня Любич В.М. провела у 5 класах вікторину «Як я знаю правила безпечної поведінки , культури на вулицях, на пішохідних переходах і інших небезпечних ділянках дороги. Протягом тижня учні середньої ланки малювали тематичні малюнки для виставки. Бібліотекарем Гаврилюк А.Ю. в шкільній бібліотеці було організовано виставку літератури «Ми пішоходи».

В результаті проведених заходів, учні поглибили знання з правил дорожнього руху для пішоходів, велосипедистів та пасажирів та закріпили набуті знання і вміння .

Кiлькiсть переглядiв: 62

Коментарi