• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Готовність дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року

Готовність дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року

2017-08-17

З метою перевірки стану готовності дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста до початку 2017-2018 навчального року 15 серпня 2017 року комісією відділу освіти затвердженої наказом № 150 від 04.08.2017 року на чолі з в. о. міського голови, секретарем Ржищівської міської ради Чорненькою К.І. та завідувачем відділу освіти Горбенко Н.Б. здійснений об’їзд закладів освіти. До складу робочої групи (за згодою) були залучені: провідний інспектор Кагарлицького РС ГУ ДСНС України в Київській області, капітан служби ЦЗ Онищенко С.М. та лікар із загальної гігієни Кагарлицького управління Держпроспоживслужби в Київській області Іванчук І.В., а також працівники відділу освіти.

Основна увага приділялася питанням: проведення поточних та капітальних ремонтів загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів; створення умов для впровадження поглибленого вивчення предметів та профільного навчання; готовності ділової документації на початок навчального року; стану організації безпечної праці учасників навчально-виховного процесу та підготовки закладів до роботи в осінньо-зимовий період.

Так, у ДНЗ «Сонечко», ЗОШ І-ІІ ступенів та НВК «ЗОШ І ступеня - ДНЗ» завершені всі ремонтні роботи. В ДЗН «Калинка» на даний час розпочато капітальний ремонт (утеплення) фасаду приміщення, планується здійснити заміну вікон і дверей, що забезпечить більш надійне утримання тепла та збереження належного температурного режиму.

Наразі, в ЗОШ І-ІІІ ступенів з 18 серпня розпочинаються ремонтні роботи по реконструкції системи опалення, утеплення фасаду приміщення, підвалу, заміни вікон, дверей та капітального ремонту даху.

Під час об’їзду було перевірено наявність планів евакуації, пожежний інвентар на укомплектованість, проінспектовано шляхи евакуації, перевірено стан електропроводки, наявність вогнегасників тощо.

В.о. міського голови К.І.Чорненька відзначила належну підготовку навчальних закладів до нового навчального року. Водночас, Крістіна Іванівна цікавилася проблемними питаннями функціонування кожного закладу, висловлювала свої зауваження та вносила пропозиції.

Завідувач відділу освіти міста Н.Б. Горбенко, запевнила членів комісії, що всі ремонтні роботи, які будуть виконуватися у закладах ніяк не вплинуть на навчально-виховний процес, а тимчасові незручності це дрібниці в порівнянні з величезною роботою, яка буде зроблена заради комфорту дітей,а в майбутньому - економія коштів на енергоносіях.

Підготовка закладів освіти до роботи у новому навчальному році триває та перебуває під постійним контролем відділу освіти та керівництва міста.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi