Наша безпека у наших руках

2017-11-17

Всі ми прагнемо забезпечити своїм дітям щасливе дитинство. Щасливе – означає безтурботне, цікаве, радісне, але найголовніше – безпечне. А найважливішою умовою безпеки маляти є прищеплення йому з самого раннього віку необхідних знань про безпечну поведінку.
Протягом навчального року у всіх загальноосвітніх навчальних закладах проводяться Тижні безпеки дитини, і наш заклад в цьому не виняток. З 13 по 17 листопада в дошкільному закладі «Сонечко» проведено Тиждень безпеки дитини, який проходив під гаслом: «Правила руху треба знати та вивчати». Метою проведення є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; формування у кожного вихованця активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки, озброєння його знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у дитячому садку, тощо, збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя дошкільнят; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій.
Педагоги закладу провели низку занять, рухливих та дидактичних ігор, бесід під час яких діти ознайомились із правилами дорожнього руху. Спеціально для таких занять в закладі створено міні-музей «Подбаємо про безпеку разом», де діти в ігровій формі моделюють різні ситуації на дорозі.
Закріпили свої знання під час цільової екскурсії до пішохідного переходу та з дотриманням всіх правил перейшли його.
Вихователь - методист Ільєнко П.О.
Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi